Scandinavian Business Awards!

Varmt tack, Seglarvänner!

Efter drygt 27 år i branschen, med oräkneligt antal fantastiska seglingsupplevelser för tusentals gäster.

Alltifrån det lilla privata företagets personalevent till den stora internationella koncernens ledningsgrupp, den semesterfirande tvåbarns-familjen från Franska atlantkusten eller den Nordamerikanska stora släkten med alla kusiner och barnbarnen, kappseglings-besättningen som samtrimmats en långhelg, seglarskolan med alla nya seglare som fått prova segeltrim, navigation och strandhugg i ytterskärgården.

Ja, beskrivningen kan bli hur lång som helst för vad NB YACHTING genomfört under alla våra år och det har varit och är fortfarande en härlig resa.

Att initialt sedan nomineras, genomgå detaljstudier och bedömningar och slutligen bli erkänd för ett pris för allt som hittills åstadkommits var en väldigt trevlig överraskning! Så ett stort och varmt tack till alla er som har gjort detta möjligt och till er alla som på ert egna sätt bidragit till att den här utmärkelsen hamnade hos NB YACHTING!

/ Nisse Blomster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...