Efter regn kommer sol

I denna helt nya situation där extrema åtgärder tas av myndigheter och regeringar över hela Europa och världen, har vi av förklarliga skäl valt att pausa våra inspirations-utskick om våra seglingsevent.

Vår högsta prioritet är alltid våra seglande gästers välmående och glädje under våra event. Vi tackar för er förståelse och tålamod i tider då vi alla måste prioritera.

Vi håller oss hela tiden uppdaterade och informerade om läget, både här hemma och på våra seglingsmål. Våra beslut grundar sig på denna information.

Alla längtar vi efter att den nuvarande situationen skall normaliseras och att denna tid då vi alla sätts på prov, snart ska vara ett minne blott och en prövning vi förhoppningsvis kommer starkare ur.

Vi vet idag inte när det sker, bara att det kommer ske – och lika snabbt som denna kris uppstod hoppas vi också på positiv förändring.

Vid eventuella frågor, maila eller ring vår bokning för hjälp. Stort tack!

Och tänk på, Efter regn kommer sol – och då kommer vi åter att finnas där, med fantastiska seglingsevent, naturupplevelser, inspiration & härligt kamratskap hos våra seglande gäster. Helt enkelt som vanligt igen!

Med bästa seglarhälsningar,

NB YACHTING

Nils Blomster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...